Daune și asigurări ale mașinilor ŠKODA

Constatări daune la Service Metrotehnica

generali.png

 
 

 

Utile:

Porsche Asigurari Descarca
Alianz Tiriac Descarca
Asirom Descarca
Groupama Descarca
Uniqa Descarca
Omniasig Descarca
   

Formular constatare amiabila
Lista centrelor de constatari daune
 
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati:
service@metrotehnica.ro
0727 509 494 ( Nelu Dobre- Director Service)
0721 336 777 ( Marius Deac- Consilier Tinichigerie- Vopsitorie)
T/ +40 21 4 500 500

Ghid de urgenţă în caz de accident

Stimate client,
 
Adesea, obişnuim să considerăm că mai ieftin este o opţiune preferabilă. Rămâne, însă, valabilă această judecată atunci când în joc este siguranţa bunurilor noastre sau chiar siguranţa noastră?
 
Sunteţi un client valoros pentru noi şi dorim să fiţi pe deplin mulţumit de produsele şi serviciile Metrotehnica. De aceea, ţinem să vă recomandăm, cu toată responsabilitatea, ca pentru întreţinerea autovehiculul dumneavoastră, să apelati EXCLUSIV la unitaţile service autorizate de către fabricantul mărcii.
Recomandarea noastră urmareşte să vă ferească de eventuale neplăceri ulterioare.
 
Prin urmare, indiferent de sfaturile unor companii sau ale unor apropiaţi, aveţi dreptul şi datoria de a alege service-ul autorizat pentru efectuarea reparaţiilor automobilului dumneavoastră.
 
Recomandarea noastră vă aduce ca beneficii:
• Păstrarea garanţiei oferite de către producător şi a tuturor beneficiilor conexe acesteia;
• Utilizarea exclusivă a pieselor de schimb originale;
• Efectuarea reparaţiilor de către un personal specializat, instruit de către fabricant;
• Respectarea standardelor de reparaţii, conform cu recomandările producătorului;
• Păstrarea performanţelor şi siguranţei autovehiculului dumneavoastră;
• Păstrarea preţului de revânzare.
 
Trebuie să aveti în vedere că o autorizare RAR a unui service nu înseamnă implicit şi o autorizaţie de la fabricantul autovehiculului.
 
Pentru a fi recunoscute cu uşurinţă, atelierele autorizate de către fabricant prezintă la vedere însemnele de identificare ale mărcii, adică siglele corespunzatoare.
 
Vă mulţumim pentru încrederea pe care ne-o acordaţi şi vă dorim să aveţi parte numai de experienţe plăcute împreună cu maşina pe care o conduceţi!
 
În caz de accident, vă recomandăm cu toată responsabilitatea ca reparaţia maşinii dumneavoastră să o faceţi la Metrotehnica, reprezentanţă autorizată ŠKODA.
 
Vă reamintim că singura persoană care decide unde se repară autovehiculul este proprietarul sau utilizatorul ei. Vă informăm asupra acestor aspecte întrucât există societăţi de asigurare care recomandă efectuarea reparaţiilor autovehiculului avariat în unităţi service care nu sunt agreate de Producătorul ŠKODA Auto şi de Registrul Auto Român (RAR).
 
Societăţile de asigurări nu pot impune atelierul service unde se face reparaţia autovehiculului pe care îl deţineţi, nici măcar atunci când reparaţia trebuie făcută pe Poliţa RCA a celui care v-a avariat maşina.
 
În cazul anumitor contracte de leasing, utilizatorul este obligat contractual şi în acest sens primeşte împuternicire pentru efectuarea reparaţiilor doar într-un atelier service autorizat de către firma producatoare ŠKODA.
Dorim prin acest demers să fiţi informat asupra drepturilor de a vă repara autoturismul într-o reprezentanţă, fapt ce vă conferă siguranţa unei lucrări de calitate, efectuată de către un personal calificat, în concordanţă cu cerinţele firmei producătoare ŠKODA şi care vă oferă posibilitatea păstrării garanţiei de 3 ani la vopsea şi 10 sau 12 la caroserie.
 
Pentru orice detalii legate de acest subiect, vă stăm la dispoziţie non-stop telefonic la:
021- 4 500 500
0727 509 494 ( Nelu Dobre- Director Service)
0721 336 777 ( Marius Deac- Consilier Tinichigerie- Vopsitorie)

prin e-mail la service@metrotehnica.ro sau online, accesând secţiunea Contact a site-ului
 
Asiguratorii cu care avem convenţii sunt : Generali Asigurări, Allianz Ţiriac Asigurări, Omniasig, Uniqa Asigurări, Asirom, Groupama şi Porsche Asigurări.