ŞTIAŢI CĂ?

» Filtrele de ulei înlătură reziduurile în urma combustiei, calamina, cenuşa şi particulele de metal din uleiul care circulă prin motor? Dacă uleiul devine murdar, performanţele motorului vor fi reduse, iar consumul de carburant şi uzura motorului vor creşte.

« Chiar şi cele mai mici particule de praf din ulei pot forma un fel de pastă abrazivă, care poate distruge suprafeţele diferitelor componente din motor? De asemenea, în multe cazuri, uleiul murdar deterioreaza cuzineţii.

« Deoarece uleiul circulă constant prin motor, lipsa unui nivel suficient de filtrare va determina acumularea de particule de praf, ceea ce va duce la uzura accelerată a motorului?

« În momentul în care filtrul ajunge la capacitatea maximă de absorbţie, presiunea din interiorul său creşte rapid, ceea ce poate duce la ruperea acestuia?

« Cea mai familiară formă constructivă a filtrelor de ulei este cea care seamănă cu o cutie de conserve? După înlocuire, aceste tipuri de filtre sunt îndepărtate şi distruse în întregime. Totuşi, unele motoare au carcase permanente pentru filtrele de ulei. În aceste cazuri, numai cartuşele filtrante sunt înlocuite.

« Filtrele de ulei ar trebui întotdeauna înlocuite la fiecare schimb al uleiului? Dacă acest lucru nu se întâmplă, uleiul nou poate disloca depozitele de mizerie din filtrul uzat şi le va introduce în motor.

Screenshot_20170119_000627.png

FILTRELE DE ULEI ORIGINALE ŠKODA ...


... îndepărtează cu precizie toate particulele de praf din uleiul care circulă prin motor şi asigură o calitate bună a rezervei de ulei a motorului, în toate condiţiile de funcţionare. Astfel, sunt create premisele unui nivel minim de uzură a motorului.

... graţie construcţiei robuste, oferă un grad mare de rezistenţă, chiar şi atunci când uleiul are o vâscozitate mare, cum se întâmplă în timpul pornirilor la rece sau atunci când temperatura exterioară este scăzută.

... carcasele rezistente la presiune şi coroziune le permit să reziste la sarcini de vârf, de până la 20 de bari.

... nu lasă nimic să treacă de ele. Sunt echipate cu materiale de etanşare de înaltă calitate şi conectori care se potrivesc exact.

... dispun de reţele de filtrare proiectate pentru a face faţă cererilor mari de performanţă ale motoarelor moderne.

... au o capacitate mare de absorbţie a impurităţilor, în ciuda rezistenţei hidraulice extrem de mici.

... sunt caracterizate de un nivel bun de rezistenţă la temperaturi mari şi sunt rezistente la compuşii agresivi din uleiul de motor.

... asigură performanţe mari şi o durată lungă de viaţă a motorului, ceea ce le face să merite fiecare leu.

 

FILTRELE DE ULEI ORIGINALE ŠKODA:
AVANTAJELE DUMNEAVOASTRĂ

Screenshot_20170119_004658.png« Performanţe excelente de filtrare
« Rezistenţă la temperaturi înalte
« Rezistenţă la presiune şi coroziune
« Capacitate mare de absorbţie a impurităţilor
« Protecţie optimă pentru motor